Music4Babies

Muziek voor de volgende generatie


Prijzen

Raimond Lap Goud
 Voor de verkoop van meer dan 125.000 exemplaren van het album: A Baby CD (opnieuw gereleased als Lovely Baby Brainpower 2) ontving Raimond Lap (links) uit handen van Pieter de Mik (rechts) een gouden plaat.

Raimond Lap Goud
Raimond ontvangt een Gouden Plaat uit handen van Susan van den Herick (HNS Music, Hannus Publishing) en Hans de Man (That's Entertainment) voor de verkoop van meer dan 50.000 cd's.

Dubbel Platina R.O.C.
In 2003 werd Raimond Lap bekroond met dubbel Platina voor verkopen aan Procter & Gamble in Azië.

1e Platina Plaat R.O.C.
Baby Classics Platina

2e Platina Plaat R.O.C.
Lovely Baby CD 3 Platina

Raimond Lap's Klassieke Cd's bekroond met "The Toy Man™ Seal of Approval" klik hier voor meer informatie

Lovely Baby cd's in de VS hebben het Dove Foundation's Seal of Approval gewonnen.

Family Approved

Dit prestigieuze zegel wordt toegekend aan entertainende producten die positieve waarden en solide familie entertainment uitdragen. Daarbij komt dat alle vier van onze cd's een score van " 5 (van de 5) Doves" hebben gekregen. De hoogst mogelijke score die de stichting toekent.

Lovely Baby CD 1

Waardering

5 van de 5 Doves

De zachte muzikale noten op deze cd met negen nummers, in combinatie met leuke baby geluidjes waren plezierig om naar te luisteren. Ik vond "First Time I Hear the Sea", met het subtiele kabbelende water, met de harp en piano het mooist. Samen met de harp, piano en water geluiden zei de baby zacht "Mamma, pa-pa, en ba-ba". In het geval van "Baby Loves Blues", met zijn karakteristieke beat en zang. Ik vond dat het iets meer gericht was op de koper dan op de baby. Ondanks dat vond ik dit nummer over het algemeen een goed stuk van de cd. "Baby's Toys Meet Melody" was interessant en zal bekend voorkomen bij de baby, omdat daarin de geluiden van hun eerste speeltjes in voorkomen, vergezeld door subtiele muzikale patronen. Ik merk op dat in een kinderdagverblijf waar de verzorger de baby neerlegt voor een dutje in een kamer waar deze muziek speelt, deze direct in slaap valt. Dit is een winnaar voor baby's en ik geef het 5 Doves!

Lovely Baby CD 2

Waardering

5 van de 5 Doves

Er zijn meer subtiele, zachte muzikale tonen op deze cd bestaand uit 10 nummers: als tweede in de Lovely Baby CD serie. In het bijzonder vond ik "Birds, Forest, Baby", waarin de baby kennis maakt met vogel geluiden, samen met meer prachtige achtergrondmuziek. Voor families die al vogels hebben lijkt me dit fantastisch. Er is een dans stuk beschikbaar genaamd "Babies, Dancing Around". Ik was ook blij met het horen van nog meer water geluiden op zowel "Baby Sings Melody" en "Baby Smells The Sea". Deze cd is ook een winnaar, die wederom 5 Doves verdient!

Lovely Baby CD 3

Waardering

5 van de 5 Doves

Dit is het derde deel, bestaande uit tien nummers, uit de Lovely Baby CD serie. De cd begint met "My Lovely Mama", waarin zachte tonen, lief gebrabbel en een baby's stem te horen is die keer op keer zegt "ma-ma". Er is een duidelijke wisseling van toonhoogte te bespeuren in "O.K.", gevolgd door "I Play", en een terugkeer van de rustigere thema's op de xylofoon met meer bekende geluiden van baby speelgoed op de achtergrond. De piano komt in het midden van de cd voor op "For My Mama" en "This One's For You". De cd eindigt met "I'm Going To Sleep Now", vergezeld door zachte baby brabbels en subtiele muziek. Dit is wederom een winnaar uit de serie die 5 Doves krijgt!

Baby Classics

Waardering

5 van de 5 Doves

"Baby Classics" is een cd met een klassieke selectie van Beethoven, Bach, Mozart en Brahm's. Raimond Lap is erin geslaagd om wonderbaarlijke babygeluidjes toe te voegen aan de muziek; gelach, gebrabbel, oehs en aahs. De cd begint met een piano solo "Für Elise" van Beethoven en wordt opgevolgd door Bach's "Minuet", gepaard met zachte babygeluidjes en op de achtergrond speelgoedgeluiden. Dit allen prachtig in elkaar verweven! Het zeer bekende "Ode To Joy" van Beethoven is een stuk waarvan baby's "Ooh!" zeggen. Vogel- en watergeluiden komen voor in de middelste stukken van Mozart en Bach: "Theme" en "Air". De bekende geluiden van vogels en lopend water, gecombineerd met de prachtige muziek van deze componisten maakt dit niet alleen prachtige muziek voor baby's, maar voor iedereen. Deze prachtige cd, die wederom 5 Dove's verdient, eindigt met Brahm's beroemde "Lullaby".

Baby Christmas

Waardering

5 van de 5 Doves

Deze cd bevat traditionele kerst muziek. Geschikt voor elk moment van het jaar en voor alle leeftijden. Hoewel de cd's bedoeld zijn voor baby's zijn ze dankzij hun fantastische andere aanpak van bestaande muziek ook zeer geschikt als ontspannende muziek voor alle leeftijden. De kerstliedjes worden snel herkend, maar het tempo waarin ze gespeeld worden, samen met de bekende babygeluiden maakt het aangenaam om naar te luisteren. De American Pediatric Association presenteerde vorige week een gedetailleerd rapport waarin het negatieve effect van TV kijken op kinderen jonger dan twee jaar naar voren komt. Teveel televisie betekent in deze context meer dan een half uur per dag. Deze cd serie presenteert zich duidelijk als een goede optie voor ouders die hun kind willen stimuleren.

Lovely Baby CD 4

Waardering

5 van de 5 Doves

Dit is goede muziek voor iedereen die eens naar iets anders wil luisteren. Het is natuurlijk gericht op baby's, met zijn zachte geluiden van baby gebrabbel, gecombineerd met geschikte muziek maken het muziek die altijd voor uw kind gespeeld kan worden. De American Pediatric Association presenteerde vorige week een gedetailleerd rapport waarin het negatieve effect van TV kijken op kinderen jonger dan twe jaar naar voren komt. Ik zie dit zeker als een middel voor ouders om hun baby's te stimuleren, zonder hun hersenen over te belasten met TV beelden. Deze cd wordt daarom zeer aanbevolen.