Music4Babies

Muziek voor de volgende generatie


Ouders vertellen


Baby'sSchitterende cd's

Wij hebben de eerste twee delen aangeschaft. Schitterende cd's. Onze Priscilla luisterde naar de muziek. Daarnaast denk ik dat deze muziek tevens uitstekend geschikt is als achtergrondmuziek in een vol huis tijdens bijv. een feestje.

Invloed op ons kleinkind

Complimenten voor de geweldige baby CD's. Ze hadden een enorme invloed op ons kleinkind, die nu drie is. Ik werk in Ierland. Vannacht zijn we in Nederland terug gekomen. We zouden dolgraag de klassieke Baby CD meenemen voor een pasgeboren baby in Ierland.

Prachtige site en mooie muziek fragmenten

Allereerst wil ik je mijn complimenten over brengen voor je prachtige site en mooie muziek fragmenten.Mijn belangstelling gaat speciaal uit naar de babymuziek,omdat ik voor mijn baby massage praktijk altijd op zoek ben naar goede muziek.

Wij hebben alle CD's van u

Het is voor mij moeilijk om een brief in Nederlands te schrijven. Omdat ik een Taiwanese ben.Toen ik mijn dochter heb gekregen, zocht ik overal de baby muziek. Ik moet eerlijk zeggen dat u de best baby muziek maakt. Wij hebben alle CD's van u.Mijn dochter is nu 17 maanden. Ik heb haar vanaf begin veel muziek laten luisteren, uiteindelijk luistert haar alleen de muziek die van u. Zij wordt rustig van uw muziek. Toen zij klein was, uw muziek kan haar huilen stoppen. Nu gaat ze dansen en zingen met uw muziek. Het is echt prachtig om te zien.
Heel veel succes met uw boek en uw creatieve werk. U moet mij laten weten als het boek klaar is.

Een groot succes!

De eerder door mij bestelde cd Lovely baby 1 is erg goed bevallen. Femke vindt hem prachtig!
Wij hebben de baby cd 1 (rode hoes) en de Baby classic (groene hoes). Ons zoontje Matteo slaapt iedere middag en avond in tijdens het beluisteren van uw muziek. Het is heel rustgevend en ik denk dat hij zich er erg vertrouwd en veilig bij voelt. Onze enige angst is dat hij straks niet meer wil slapen zonder deze cd's! Maar ja, dan zien we wel weer verder. Het is dus een groot succes!

Pavlov-effect en De Baby Cd

Als muzikant wil ik mijn dochtertje Ino natuurlijk alles meegeven dat met
muziek te maken heeft. Maar wat vindt zo'n ukkie van een paar maanden nu leuk? We kregen als kraamcadeau de Baby cd van Raimond Lap. We zijn hem meteen gaan draaien: elke keer als Ino moest gaan slapen, dansten we met haar op de muziek. Bij het tweede wat rustigere liedje begon ze al snel steeds te gapen. De cd heeft nu een soort Pavlov-effect: gaaaap, 't is bedtijd. Mooi!

Syndroom van Down

Met veel plezier luistert ons 1 1/2 jarig zoontje naar de CD's van
Raimond Lap, hij heeft het syndroom van Down en wij vinden muziek in z'n ontwikkeling dan ook extra belangrijk.

De Baby CD, een aanrader!

Hallo allemaal

Laatst ben ik bevallen van een zoon, mijn moeder, die er een gewoonte van maakt om kraampakketen te maken, had de baby-cd er ook bij gedaan. Mijn zoon reageerde er ook op vooral als onrustig was.
Nu zijn we een tijdje verder, en als wij die cd op zetten kraait hij van plezier! Deze cd heeft ons geholpen door een onrustige periode,van niet slapen, heen te komen. Wij willen dus deze cd ook zeer zeker aanraden voor ouders die baby's met slaap problemen hebben.

Meezingende baby

Mijn dochtertje Nicky (8 mnd) vind de baby-cd prachtig. Als de cd aanstaat stopt ze met alles en kijkt alleen nog naar de boxen. Het is een prachtig middel om rustig te worden. Met het eerste nummer 'pappa' zingt ze de hele tijd mee, bababababa enz. Heel leuk om te zien en te horen. We gaan zeker baby-cd nummer 2 aanschaffen.

Op wolkjes lopen

Wij hebben ons kind, Elientje, nog maar enkele maanden, en dus kunnen we nog genieten van die guitige baby-fratsen. Als cadeau kreeg ik van mijn pennenvriendin een cd van Raimond Lap, "Water, vogels en zee" met rustgevende muziek. Hoe vaak gebeurde het wel niet dat we na een dag van hard werken, tesamen met mijn vrouw, de baby in onze arm wiegden op de muziek van Raimond Lap. Het was zo rustgevend, en op zo'n momenten kon de wereld ons gestolen worden en waren alle zorgen vergeten. Elientje genoot er ook duidelijk van, want ze schoot meteen wakker als we de cd afzetten.

Bedankt Raimond, dankzij jou voelen wij en onze guitige speelvogel zich
stukken beter, en is het alsof we op wolkjes lopen. Héééérlijk !

Een klein wondertje

Het is een ware ontdekking. Voorheen was onze dochter regelmatig moeilijk te sussen als ze eenmaal huilde. Toen zei m'n vriendin, dat ze daar ook wel 'ns last van had maar dat ze dan de Baby Cd opzette en dat dit meestal hielp. Wat schertst mijn verbazing toen dit ook bij Jasmien (onze dochter) het geval was. Ongeloofelijk! , werkelijk. Ze vindt het gewoon leuk, en wij ook. Mooi zo dus , wij geholpen en de baby ook. Echt waar iedereen die z'n kind een plezier wil doen moet deze cd draaien, het is een wondertje. Raimond Lap bedankt !

Suikeroompje en De Baby CD

Ik moet tot mijn spijt bekennen dat ik geen kinderen heb. Als zodanig hoor ik niet mee te doen met deze verhalenwedstrijd. Mijn zus heeft echter een kindje van ruim anderhalf, mijn nichtje en ze heet Emmelie.
Ze is rustig en vrolijk, tenminste als haar moeder in de buurt is. Als ik,
haar oom die toch het beste met haar voor heb, haar tracht op te vrolijken door gekke bekken te trekken dan kan ze daar geen waardering voor opbrengen. Terwijl dit bij de andere kinderen altijd in goede aarde is gevallen. Maar bij Emmelie heeft dit een andere reactie tot gevolg. Ze blijft staan, trekt een heel boos gezicht (gaat dus niet huilen) en kijkt strak naar de grond. Af en toe wordt er een blik in mijn richting geworpen alsof ze wil zeggen: ga iets zinnigs doen met je tijd en zit mij niet te vervelen. Dit ging zo door tot het briljante idee naar voren kwam. JE moet per slot van rekening alles proberen om je reputatie van suikeroompje te veroveren: de De Baby CD. Het gezicht klaart op en het zonnetje breekt door. Geen boze blik meer maar een helder stralende oogopslag. Alles is weer goed. En ze geniet er natuurlijk niet alleen van.....

Mooie rustige muziek voor jong en oud

Wij hebben Twee cd's van Raimond Lap nl. De Baby cd, en De Baby cd vol 2 vooral de baby cd reageerde ons zoontje heel erg goed op en ging ook steevast aan wanneer hij ging slapen of een beetje huilerig was vooral het liedje Ik wil niet slapen is een groot succes...
De cd hebben we ook bij veel vrienden aangeraden en zeer positief hebben ook hun kinderen daarop gereageerd .
Hartelijk dank en ga door met deze mooie rustige muziek voor jong en oud.

Lofzang en vraag

Hallo aan wie dit leest, maar bedoeld voor Raymond Lap,
Mijn zoontje van vier en een half is gek op de cd's van Raymond Lap. Zijn moeder van 46 idem dito.
Ooit begonnen met : 'Hallo peutertje' volgden daarna : de peuter, kleuter, groente, mama en de baby cd (in genoemde volgorde). Veel van deze cd's zijn ook kadoo gedaan aan veel kinderen. Als Anne uit logeren gaat zijn deze cd's steevast de cd's die hem vergezellen. Als Anne moe of niet fit is gaat een van deze cd's op en wordt er zichtbaar genietend naar geluisterd. En eerlijk is eerlijk, ik, zijn moeder geniet net zo hard mee. Verder is er natuurlijk veel andere muziek, heel veel liedjes uit het geeikte repertoire die ook van harte meegezongen worden, maar de muziek van Raymond Lap dóet iets met hem en blíjft iets met hem doen. Tot zover deze lofzang.
Maar nu het volgende: Laatst las ik op jullie site over nog twee andere cd's, nl. de Uklies en Zonder taal geen verhaal.
Dezelfde middag ben ik naar de musicshop gegaan om ze te bestellen, maar helaas: uit de handel genomen. Toch zijn ze wel besteld, want wie weet: lagen er nog wat exemplaren in voorraad!
Helaas, de teleurstelling was groot, er kwam niets. Vandaar mijn dringende vraag: hebben jullie echt nergens nog exemplaren van deze cd's liggen? Jullie zouden ons er een enorm groot plezier mee doen. Breng in ieder geval mijn hartelijke dank over aan Raymond Lap, aan wie ik al heel veel prettige uren dank én heel veel leuke liedjes. Hoop van jullie te horen!


Wij blijven Raimond Lap volgen

Hierbij wil ik mijn dank uitspreken aan Raimond Lap die er met zijn muziek voor heeft gezorgd datonze dochter, nu 2 1/2, zich zovele uren heeft kunnen koesteren bij zijn muziek. U moet weten dat ons kindje erg veel heeft gehuild en dat juist die muziek haar tot rust bracht. Er is een track die ik in het bijzonder wil noemen: van De Baby CD de titel 'water, vogels,zee'. Een lange track met zeegeluid, meeuwen, babygeluid en heerlijke pianomuziek. Mijn vrouw, ik en onze dochter genieten er nog regelmatig van. Het brengt ons allemaal tot rust. Wij blijven Raimond lap volgen!

De Kleuter CD op school

Dat de cd's van Raimond Lap zo laag geprijsd zijn heeft mij lichtelijk verbaasd. De kwaliteit en zeker de functionaliteit van de producten zijn hoogstaand. Zelf ben ik werkzaam in het onderwijs en gebruik vele van zijn cd's op school. Mijn complimenten voor met name De Kleuter Cd. Jammer dat er geen boekje bij zit met teksten van de liedjes.

Aktief meedoen met Hallo Peutertje

Onze peuter is erg enthousiast over Hallo Peutertje. Het valt mij op dat hij actief meedoet met de cd. Er zijn verschillende liedjes die hij inmiddels helemaal uit z'n hoofd kent. Binnenkort is hij jarig en dan krijgt hij De Kleuter Cd van mij cadeau.

Vredige sfeer in huis met de muziek van Raimond Lap

Via deze weg wil ik iedereen attenderen op het feit dat de baby-muziek van Raymond Lap werkelijk iets bijzonders is. Als wij het in huis draaien dan komt er een rustige sfeer in huis. We worden er vrolijk van! We kregen de cd van kennissen die zelf zeer te spreken waren over de muziek. Ga zo door!

Baby muziek van Raimond Lap... 1x daags

Wij hoorden voor het eerst van uw muziek tijdens een kraamvisite. De muziek speelde daar zacht op de achtergrond en onze dochter (van 3!) reageerde direkt. Ze begon te lachen en mee te doen met de muziek. Toen ik vroeg om welke cd het ging vertelde de pas bevallen moeder dat het om een cd van Raimond Lap ging. Ik heb er in de winkel naar gevraagd en ook daar waren ze zeer te spreken over de muziek. Bij ons staat de baby cd zeker 1x daags op het programma!

Baby kiest voor De Baby CD

Onze baby geniet met volle teugen van uw muziek. Ook al wordt mijn man weleens gek van de baby cd, ik blijf hem aanzetten. Laatst liet ik ons kind zelf kiezen welke cd hij wilde horen. En u raadt nooit voor welke cd hij koos. Jawel, met z'n kleine handjes pakte hij zode baby cd uit het rijtje.

Succes met uw verdere cd's.

Krampjes en De Baby CD

Toen ons zoontje Jordi geboren werd was dat het mooiste moment van ons leven. Helaas kreeg hij na een paar weken ontzettend last van krampjes, we probeerden van alles.De draagzak had het beste resultaat, maar de hele dag met hem rondsjouwen viel niet mee.Toen kregen we de baby cd, en nadat we die een paar keer gedraaid hadden werd het door hem herkend en werd het een soort afleiding.
De beste combinatie was hem in de draagzak in de box te hangen met de cd aan. En zo zijn we de twee en halve maand dat het duurde redelijk
doorgekomen.

De Baby CD is geweldig

De Baby CD is geweldig. Onze zoon reageert er erg goed op
We hebben nu ook de andere baby-cd besteld

Tijdens mijn zwangerschap

Onze zoon is gek op uw muziek. Ik was in de gelegenheid om
een cd van U over te spoelen op tape en ik kon er maar geen genoeg van krijgen tijdens mijn zwangerschap. Ik ben ervan overtuigd dat mijn zoon nadat hij geboren was de muziek herkende toen ik de muziek afspeelde. We hebben nu A Baby CD op tape maar ik zal gegarandeerd meer van uw muziek gaan kopen.